فریمورک لاراول چه کاربردهایی دارد؟

کامل ترین مرجع طراحی سایت در مشهد

دوشنبه ۱۲ شهریور ۰۳

فریمورک لاراول چه کاربردهایی دارد؟

فریمورک لاراول چه کاربردهایی دارد؟
لهجه نرم افزار نویسی PHP یکی‌از برترین و دوستداشتنی‌ترین لهجه‌های اپلیکیشن ‌نویسی در حوزه طراحی سایت است. این گویش نرم‌افزار نویسی Framework ‌های بسیار زیادی دارااست که لاراول یکی از آنان می باشد. عاملی که قاب ورک لاراول را از سایر فریم ورک‌های لهجه PHP متمایز می‌سازد، ویژگی‌های زیادی است که در ادامه‌ی نوشته‌ی‌علمی‌ی کادر ورک لاراول چیست، به‌طور کامل به توضیح هر کدام از آنها می‌پردازبم.
اکنون اکثر شرکت‌های ایرانی و حتی خارجی برای نیروی نرم افزار نویس پیرو استخدام نرم‌افزار نویس لاراول می‌باشند. پس در حالتی که می‌خواهید بدانید علت محبوبیت و موفقیت کادر ورک لاراول چیست و چرا می بایست آن را انتخاب نمایید، . برای طراحی سایت در مشهد می تواند با رایا پارس تماس بگیرید.

Framework یا فریم ورک چیست؟
شاید استارت برای شما این سوال پیش بیاید که کادر ورک چیست؟ فریم ورک یا Framework در لغت به معنی چارچوب می‌باشد.
فریم ورک نرم افزار ‌نویسی تیم ای از کتابخانه‌ها، استاندارد‌ها، صفحه ارایی پترن‌ها و مقررات کدنویسی می‌باشد که در بستر یک چارچوب نرم‌ افزاری در دست پیشرفت‌ دهندگان و برنامه ‌نویسان قرار می گیرد. برای گونه های زبان‌های اپلیکیشن‌ نویسی‌ متعدد، فریم ورک‌های متعددی پیشرفت داده گردیده است.
هرمورد از این کادر ورک‌ها برای هدفی خاص ساخت شده‌اند، برای مثال کادر ورک‌های CodeIgniter ,Symfony ,Zend ,Phalcon CakePHP و Yii که جزو برترین فریم ورک‌های لهجه PHP بعد از آن Laravel هستند.
بنابراین برنامه ‌نویسان و توسعه ‌دهندگان از فریم ورک‌ها به‌عنوان بستری استاندارد برای طراحی و بسط نرم‌افزار‌های خود به کارگیری می‌کنند. در فریم ورک‌ها بسیاری از کدها و دستورات به‌صورت از پیش نوشته‌ شده مورد استعمال قرار می گیرند. این توابع و اوامر توسط پیشرفت دهندگانی مجرب و متخصص مهیا شده اند و برنامه نویسان با به کار گیری از آن ها می‌توانند نرم‌افزار‌های خود را با سرعت، امنیت و کیفیت بالاتری توسعه دهند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.